sreda, 2 september, 2015

SpoznajZin

Utrinki s trenutkov časa …

Prehiter izliv?

Prispeval: Janez Datum: 9 oktober, 2010

Obstaja kar nekaj načinov kako zadržati prehiter izliv. Najpogosteje so predlagani naslednji načini:

1. Pomembno je na kaj mislite med samim spolnim odnosom. Na ta način lahko preslepite sebe in seveda misli usmerite na kaj malo manj vzburjajočega (nakup avtomobila, delo v službi, košenje trave…).

2. Priporočljivo je, da se pri predigri osredotočite na partnerkine želje in na njeno vzburjenje in s tem ne mislite na sebe.

3. Med samim spolnim aktom stiskajte mišice na zadnjici, ki bodo živčne impulze preusmerile drugam

4. Ko začutite, da je partnerka malo pred orgazmom šele prodrite vanjo in pričnite z gibanjem.

5. Občutljivost glavice spolnega uda lahko zmanjšate tako, da pritisnete s prsti na konico uda in malo zadržite. Tudi uporaba kondoma zmanjša občutljivost penisa.

6. Samozadovoljevanje pred spolnim odnosom preprečuje prehiter izliv in zmanjša vzurjenje.

Veliko sreče in zadovoljstva v spolnosti!

/vir:lepasi/

Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Digg
  • Google

Dodajte komentar

  • Išči v spoznaj.si

Sem
iščem
starost -
ki ima sliko  
  • Prijava-spoznaj.si

Uporabnik:
Geslo:
Zapomni si me
Niste član?
Registrirajte se in pridružite naši skupnosti!

Današnji Video


Odlična novomeška rock zasedba predstavlja videospot uspešnic Zunaj je zima in Daleč od ponorelega sveta z albuma Dekade.

Rock bend Drevored je bil ustanovljen leta 1979 v Novem mestu. Deloval je do leta 1989 in v tem času postal eden najbolj zanimivih in samosvojih slovenskih rock skupin. Pred dvema letoma sta se ustanovna člana zasedbe Dušan Prosinečki in Tomaž Zorko odločila, da bosta stare skladbe objavila tudi na albumu. Poleg nekoliko predelanih in prvič na albumu objavljenih starih hitov je na albumu Dekade (2010) še nekaj čisto novih skladb. Skupina danes deluje v zasedbi Dušan Prosinečki (vokal, kitara), Tomaž Zorko (kitara), Tomaž Repinc (bas) in Alen Tibljaš (bobni).

O albumu Dekade

Drevored v času sedemdesetih in osemdesetih let, ko je aktivno deloval, svojih skladb ni izdal na nosilcu zvoka. Zato so se odločili, da svoje največje stare uspešnice nekoliko predelajo in jih skupaj z nekaj novimi skladbami objavijo na prvencu, ki so ga naslovili Dekade. Album obsega enajst skladb, avtor vse glasbe in besedil je Dušan Prosinečki.

/vir:siol/

Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Digg
  • Google

PRIJAVA