petek, 4 september, 2015

SpoznajZin

Utrinki s trenutkov časa …

Ženske res raje seksajo v ‘pijanem’ stanju?

Prispeval: Janez Datum: 8 november, 2009

Najnovejša britanska raziskava je pokazala, da imajo Britanke v povprečju osem spolnih partnerjev.

S kar petimi od njih so seksale v pijanem stanju in naslednje jutro se niso spomnile imena dveh žrebcev. Še več, kar pet od desetih ima raje seks v pijanem kot treznem stanju.

Zanimivi podatki, sploh če začnemo s številko osem. Britanke so daleč zadaj glede spolnih partnerjev, saj jih imajo Novozelandčanke kar 20! Pa vseeno, je to res, da po nekaj kozarčkih ženske postanejo bolj “odprte” ter zato pijejo? Še več, interpretacije raziskave so šle v smer, da so Britanke manj samozavestne ter da zato alkohol igra veliko vlogo pri njihovi samozavesti in v spalnici.

A kot , je postalo pitje za ženske skorajda ritual. Zmenek poteka ob kozarcu vina, piva in ja, postanejo bolj sproščene. Vseeno pa ženske ne pijejo zavestno alkohola ker so nesamozavestne ali ker želijo blesteti v postelji. Tu bo prevelika količina alkohola imela nasproten učinek, tudi za tiste, ki pravijo, da imajo raje seks v pijanem stanju. Alkohol res poveča libido, a zmanjša lubrikacijo. Če pa spije preveč, bo tudi libido manjši, pot do orgazma pa daljša ali pa do njega sploh ne bo prišlo.

Zato ne gre čisto verjeti, da ženske raje seksajo ko so pijane ter se zato opijajo. Zgodba pri moških pa je drugačna, ker se radi sproščajo in po nekaj kozarcih piva jim je dodatna družba prav všeč.
/vir:lifestyle/

Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Digg
  • Google

Dodajte komentar

  • Išči v spoznaj.si

Sem
iščem
starost -
ki ima sliko  
  • Prijava-spoznaj.si

Uporabnik:
Geslo:
Zapomni si me
Niste član?
Registrirajte se in pridružite naši skupnosti!

Današnji Video


Odlična novomeška rock zasedba predstavlja videospot uspešnic Zunaj je zima in Daleč od ponorelega sveta z albuma Dekade.

Rock bend Drevored je bil ustanovljen leta 1979 v Novem mestu. Deloval je do leta 1989 in v tem času postal eden najbolj zanimivih in samosvojih slovenskih rock skupin. Pred dvema letoma sta se ustanovna člana zasedbe Dušan Prosinečki in Tomaž Zorko odločila, da bosta stare skladbe objavila tudi na albumu. Poleg nekoliko predelanih in prvič na albumu objavljenih starih hitov je na albumu Dekade (2010) še nekaj čisto novih skladb. Skupina danes deluje v zasedbi Dušan Prosinečki (vokal, kitara), Tomaž Zorko (kitara), Tomaž Repinc (bas) in Alen Tibljaš (bobni).

O albumu Dekade

Drevored v času sedemdesetih in osemdesetih let, ko je aktivno deloval, svojih skladb ni izdal na nosilcu zvoka. Zato so se odločili, da svoje največje stare uspešnice nekoliko predelajo in jih skupaj z nekaj novimi skladbami objavijo na prvencu, ki so ga naslovili Dekade. Album obsega enajst skladb, avtor vse glasbe in besedil je Dušan Prosinečki.

/vir:siol/

Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Digg
  • Google

PRIJAVA